Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@06:07:03 GMT

از فروش اموال شرکت لوله سازی خوزستان تا گرفتن دستور خلع ید مدیریت آن

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۱۶۴۰۹

از فروش اموال شرکت لوله سازی خوزستان تا گرفتن دستور خلع ید مدیریت آن

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، در ماه‌های پایانی دولت گذشته در مناطق زیادی از کشور  برخی با هدف دسترسی به زمین‌ واحدهای تولیدی و تغییر کاربری آن‌ها اقدام به تخریب شرکت‌ها، از کار انداختن خط تولید و فروش قطعات و اموال شرکت‌ها کرده و با این ترفند کارگران زیادی را از کار بیکار و فضا را ملتهب کردند.

شرکت لوله سازی خوزستان یکی از واحدهای تولیدی است که در چند سال گذشته فعالیت آن کم شده بود اما  ظرف یکی دو سال گذشته به دلیل بدهی‌های بالا، عدم تولید و  پرداخت حقوق پرسنل بحران‌های زیادی را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فروش اموال شرکت علی‌رغم دستور قضایی

مدیریت شرکت لوله سازی خوزستان  به جای حل مسائل شرکت و راه‌اندازی مجدد آن اقدام به فروش اموال و تجهیزات آن کرد که اقدام وی با دستور قضایی متوقف شد اما دستور قضایی نیز در مقطع کوتاهی فقط توانست فروش اموال شرکت را متوقف کند.

کارگران بیکار شده شرکت لوله سازی خوزستان هم بدون اینکه حقوق عقب افتاده آن‌ها پرداخت شود از کار بیکار شده بودند، در ماه‌‌های گذشته بارها در مقابل استانداری تجمع کرده و از دستگاه قضا خواستار رسیدگی به مفاسد اقتصادی و جلوگیری از نابودی شرکت کردند.

زمانی که مطالبات این کارگران در استان  راه به جایی نبرد آن‌ها در پیامی به روسای جمهور و قوه قضاییه در خواست کردند از نابودی شرکت لوله سازی خوزستان جلوگیری  کنند.

 

 سرنوشت غم انگیز و تکان دهنده «کارخانه لوله سازی خوزستان» حکایت از شکل گیری فاجعه دیگر در روند مفسده انگیز خصوصی سازی صنایع این استان پر چالش است.

کارخانه‌ای که از سال 1351  نقش بی بدیلی در ایجاد اشتغال و زنجیره معیشت مردم خوزستان داشت امروز توسط بخش خصوصی تخریب، قطعه قطعه و به مقصد نامعلومی بارگیری می‌شود.

اکنون دیگر از صدها دستگاه منحصر به فرد و هزاران عدد از ماشین آلات این کارخانه خبری نیست و با حمل و فروش قطعات اساسی کارخانه لوله سازی خوزستان و انتقال آنها به استانی دیگر همه رویاهای کارگران این کارخانه برای بازگشت مجدد به محل کار خود و ارتزاق از آن بر باد رفته است.

 

دستور خلع ید صادر شد

بهمن فرخ پیام یکی از سهامداران شرکت لوله سازی خوزستان در رابطه با آخرین وضعیت این شرکت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: این معامله از ابتدا دارای اشکال بود و نباید انجام می‌شد امیدوار هستیم کل معامله باطل شود.

این سهامدار شرکت لوله سازی خوزستان با بیان اینکه در حال گرفتن دستور توقف عملیات انتقال کارخانه هستیم، گفت: در هفته آینده دستور خلع ید باید اجرا شود و  و دستگاه قضا باید آنها را برای بازگردان اموالی که اقدام به فروش آن‌ها کرده مجاب و یا مجبور به پرداخت هزینه آن‌ها کند.

وی با بیان اینکه در قضیه فروش اموال شرکت لوله سازی خوزستان با وجود دستور قضایی خیلی‌ها مقصر هستند، گفت: آقایان از سکوت برخی دستگاه‌های و مسؤولان مربوطه سوءاستفاده کرده و  اقدام به فروش اموال شرکت کرد.

فرخ پیام بیان کرد: پس از خلع ید و حل مسائل شرکت، چنانچه همتی در استان وجود داشته باشد تصمیم داریم با تغییر کاربری شرکت اقدام به تولید کاغذ تحریر کنیم.

 

 

به گزارش خبرگزاری فارس،  شرکت لوله سازی خوزستان در سال 1373 تولید خود را در زمینه لوله های چدن داکتیل با ظرفیت 50  هزار تن در سال آغاز کرد که طی سالهای گذشته، با فراز و نشیب های زیادی طی دولت‌های مختلف روبرو شد.

 این شرکت از سال 1382 طی چند مرحله نقل و انتقال به بخش خصوصی، در نهایت در سال 1386  به آقای عشقی واگذار شد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خلع ید شرکت لوله سازی فروش اموال شرکت لوله سازی خوزستان فروش اموال شرکت دستور قضایی خلع ید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۶۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، لوازم خانگی در اختیار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در ۹ استان کشور از جمله همدان، کرمان، فارس، خراسان رضوی، قم، تهران، آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان به حراج گذاشته شد.

۱۵۰ ردیف کالایی از جمله لوازم خانگی، اثاثیه منزل، تجهیزات سرمایشی گرمایشی، تجهیزات کامپیوتری، وسایل تنظیف و سایر موارد عرضه خواهد شد.

شرکت‌کنندگان امروز تا ساعت ۱۹ مهلت دارند تا نسبت به ارائه پیشنهاد و قیمت اقدام کنند.

علاقمندان برای شرکت در این حراج‌ها می‌توانند به سامانه‌های ستاد الکترونیک دولت، پنجره هوشمند و سازمان اموال تملیکی مراجعه کنند.

کد خبر 6099516 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • سازمان اموال تملیکی ۳۲۴ ملک را به مزایده گذاشت
  • جابه‌جایی شرکت کربن ‌به‌ خارج از شهر اهواز تا ۱۴۰۵/ ضرورت بازسازی کارخانه فعلی
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • واگذاری ملک در مزایده سراسری اموال تملیکی
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد